Την Τρίτη 9 Απριλίου είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο τμήμα μας την κυρία Εύη, μητέρα ης Κατερίνας, της Φιλιώς και του Σάκη, και την κυρία Χριστίνα μητέρα του Ιάσονα. Οι δυο μαμάδες, δυο αγαπημένες αδελφές, συνεργάστηκαν στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας ¨Όλη η τάξη μια αγκαλιά¨ και οργάνωσαν μαζί δραστηριότητες που ενθουσίασαν τα παιδιά.

Προηγήθηκε όπως πάντα, η παρουσίαση βίντεο, φωτογραφιών και αγαπημένων αντικειμένων του Ιάσονα και των τριδύμων,  της Φιλιώς, της Κατερίνας και του Σάκη. Τα παιδιά της τάξης μας είχαν την ευκαιρία να, να παρατηρήσουν παλιότερες φωτογραφίες και βίντεο των συμμαθητών τους, και να κάνουν ερωτήσεις στις μαμάδες για τις προτιμήσεις των τεσσάρων παιδιών, να δουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και αντικείμενα και με τον τρόπο αυτό να γνωρίσουν καλύτερα τους συμμαθητές τους.

Στη συνέχεια οι μαμάδες μας παρουσίασαν μερικές πρωτότυπες  δραστηριότητες που κέντρισαν το ενδιαφέρον των παιδιών. Η κυρία Χριστίνα, που είναι φυσιοθεραπεύτρια, έπαιξε με τα παιδιά κινητικά παιχνίδια που είχαν σκοπό την μυϊκή ενδυνάμωση , την εξάσκηση της ισορροπίας και του οπτικοκινητικού συντονισμού. Οι δραστηριότητες αυτές, άρεσαν τόσο στα παιδιά που μας ζητούν έκτοτε να τις επαναλάβουμε!  

     Η κυρία Εύη και τα τριδυμάκια μας, ετοίμασαν μια υπέροχη ανοιξιάτικη κατασκευή : ένα κόκκινο λουλουδάκι με μια πασχαλίτσα στο φύλλο του. Με σύρμα πίπας, γκοφρέ χαρτί, μικρά μανταλάκια και γκλίτερ, τα παιδιά έφτιαξαν τα καταπληκτικά λουλούδια τους και έφεραν την Άνοιξη στην τάξη μας.

  Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπουν  το κερασματάκια για όλα τα παιδιά, και ο χορός υπό τις μελωδίες των αγαπημένων τραγουδιών των τεσσάρων παιδιών!  

 Τα παιδιά και οι μαμάδες τους, στο τέλος της ημέρας παρέλαβαν το βραβείο της συνεργασίας και της φιλίας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την κυρία Χριστίνα και την κυρία Εύη που συνεργάστηκαν τόσο όμορφα και προσέφεραν στα παιδιά μας όλες αυτές τις όμορφες δραστηριότητες! Σας αξίζουν πολλά μπράβο!